Beyonce Daily

Tag: real estate


Hai, bertemu lagi dengan Bro Admin BFSelling Supplay. Kali ini kita akan bahas terkait Desain interior dan Interior buat Rumah Minimalis. Cocok buat kamu yang baru aja mau pindahan ke rumah baru namun nggak mau keluar biaya banyak buat isi interiornya. Nah desain rumah minimalis bakal cocok buat kebutuhan kamu. Tapi, sebenarnya penting nggak sih rumah kita ada desainnya?

Keuntungan Rumah Dengan Desain Interior

Menurut definisi KBBI, Rumah adalah tempat untuk singgah dan berlindung dari berbagai cuaca, kerap kali rumah diasosiasikan dengan bangunan yang berdiri di atas tanah. Namun, jika kamu memiliki hunian yang tidak beralaskan tanah sekalipun tapi memenuhi kriteria di atas, maka itu juga bisa disebut rumah. Sedangkan Interior adalah isi dari hunian tersebut. Riset menunjukkan bahwa manusia rata-rata menghabiskan 8-12 jam di dalam rumah, bayangkan jika dalam waktu tersebut sepanjang umur kita kita hanya melihat sesuatu yang membosankan, tidak memunculkan inspirasi dan bikin suntuk? nggak enak banget kan. Makanya kita perlu desainer interior untuk membantu kita menyusun desain interior terbaik sesuai dengan kebutuhan kita. 

Kenapa Harus pakai Desainer Interior

Kenapa harus pakai desainer interior, sekarang kan gampang karena semua tutorial ada di Youtube dan sosial media, jadi kita nggak perlu donk punya desainer interior? kalau pernyataannya seperti itu betul, namun perlu dipahami untuk menjadi seorang desainer interior, profesional tersebut harus menghabiskan bertahun-tahun menempunh pendidikan desain serta bertahun-tahun pengalaman profesional di bidangnya. Dengan tumpukan pengalaman serta pengetahuan desainer tersebut para desainer tersebut memiliki sense of art yang lebih tajam dan lebih responsif dalam merespon kondisi interior sebuah bangunan. Hal ini tentu tidak bisa kita dapatkan jika hanya mengandalkan referensi dari internet, karena referensi seringkali hanya menampilkan desain dalam kondisi bangunan sempurna tanpa ada kekurangan di beberapa hal. Padahal dalam dunia nyata sudah tentu kondisi rumah akan memiliki bagian – bagian yang kurang sempurna.

Inspirasi Desain Interior Rumah Minimalis

Berikut inspirasi desain rumah minimalis yang sudah Bro Admin kumpulin untuk nambah inspirasi kamu dalam desain rumah impian. Check it Out!

Ruang di atas tangga nggak harus penuh, bisa juga gunakan half level seperti contoh ini

Dapur yang minimalis bikin kita semakin nyaman berlama – lama masak untuk keluarga tercinta

Ruang tengah ber cat putih dengan ornamen etnik yang unik bikin ruangan nggak cuma asik tapi juga penuh inspirasi

Buat kamu yang suka gaya macho dan laki bisa padu padankan warna abu abu dan hitam di desain ini

Bisa gunakan bawah tangga untuk membuat dapur dan kamar mandi yang simpel dan compact

Sliding Glass Door bisa jadi inspirasi kamu untuk mengakali rumah yang kecil. Dengan menggabungkan ruang tengah dan belakang memberikan kesan yang lebih lapang dan luas

Gunakan sekat ruangan berongga untuk memberikan kesan lapang namun juga tetap berfungsi sebagai pembagi ruangan yang tegas

Selalu gunakan jendela dan bukaan cahaya yang lebar sehingga semakin banyak cahaya alami masuk membuat rumah menjadi terang alami dan terkesan luas

Selalu gunakan kombinasi warna dominan putih di setiap desain kamu, sehingga tidak menambah kesan sempit di rumah

Penutup

Nah, itu tadi beberapa referensi inspirasi desain interior rumah minimalis 2021 yang bisa kamu … Read More..


Top 10 Traits of a Good Real Estate Agent | Qualities of the Best |  KapRE.com

When you sell your home yourself, also known as “for sale by owner” (FSBO), it might seem to be a good way to save thousands of dollars. After all, the average real estate agent commission in the US is 5% to 6%. Given the size of this fee, you might believe that acting as your own seller’s agent would be well worth the savings. To get the best information for this purpose, you should check US real estate market companies’ reviews.

Check why you should choose a real estate agent 

1.  Agents avoid emotional sales.

Selling a house is usually an emotional experience. Using an agent keeps you one step away from the process and reduces the chances of making costly mistakes like overpricing your house, refusing to counter a low bid because you’re annoyed, or giving in too quickly when you’re on a tight deadline.

When a seller checks multiple times, it indicates, correctly or incorrectly, a willingness to accept a lower price.  If you don’t use an agent, you’ll have to deal with rejection on your own any time a buyer’s agent tells you the client isn’t interested. Hearing some of the buyers’ remarks and, often, sellers can be very disturbing as a homeowner.

2.  Real Estate is a full-time job.

Is it easy for you to run home from work any time someone requests a tour of your home? When your phone rings with a prospective customer, may you excuse yourself from a meeting?

Do you have the energy at the end of a long day to take advantage of any possible opportunity to sell your home? Are you an expert in the field of real estate marketing?  Will you have some prior experience with this? Most likely, you’ll answer “no” to each of these questions.

All of these questions are answered affirmatively by an agent. You’ll also get a lockbox for your front door if you go through an agent, allowing agents to display your home even if you’re not around. It would help if you endeavored to go through reviews on us-reviews.com for the right guide.

3.  Agents have access to large networks.  

Yes, you can use Zillow, Redfin, Craigslist, and even the multiple listing service (MLS) that agents use to list your home. Would that, however, be sufficient? Even if you have a substantial personal or professional network, certain people are unlikely to spread the news of your house being for sale.

You don’t have any partnerships with customers, other brokers, or a real estate agency to help you find the best buyers for your house. A smaller pool of potential buyers means less interest for your home, which means you’ll have to wait longer to sell it and may not get as much money as it’s worth.

4.  Unqualified buyers are being weeded out.

An agent can determine whether a visitor to your home is a qualified buyer or simply a daydreamer or curious neighbor. Any time you have to put your … Read More..


Starting a business is a big step. However, it is a much more significant step when it comes to creating a real estate company. The reason is that the real estate business is a great career path to tread in the business industry. You will have the opportunity to help others with either buying or to sell their houses or real estate as the case may be.

As great as this career path may be, it is also a very competitive one in the business industry. However, some level of competitive energy is right for the business to thrive. Therefore, you do not have to become fearful or intimidated about the competition you may face along the way. All you need to do is to use this competition to your advantage.

The essential thing you need to do is to ensure that the foundation of your real estate startup or agent career is solid enough to thrive above the hurdles. Therefore, here are some crucial tips to help you while starting up your real estate agents’ business: –

1.  Set up a business plan

The first and crucial thing to do is to ensure that you have your business plans set up. Like other business fields, the real estate business also thrives upon a great deal of planning. Since there are many aspects to the real estate business, you need to know what you wish to focus on.

2.  Conduct thorough research

Conducting thorough research is also very important to the success of your real estate startup. Therefore, you need to ensure that you effectively research the market and the business as a whole. You can start by reading investment companies’ reviews and other real estate business’ reviews to help you along the way.

3.  Have a good brand network

Having great branding for your business is also a vital tip to note while starting your real estate business. You need to develop a well-designed logo, websites, and other things to help your business add that right touch and feel of professionalism to it.

4.  Set up your real estate office

Although as a startup real estate company, you may have to start from home. However, if you have the finance for an office, make sure that you get a location that isn’t so far from your target clients.

5.  Set up an excellent online presence

An excellent online presence goes a long way to help any business gain the right visibility and attract customers. Therefore, as a startup real estate company, you need to have an excellent online presence. For instance, law depot has an outstanding online presence that gives the brand the visibility they need.

6.  Have great customer relations

As a startup company, you will need to have a great sense of customer relations to attract more customers to the brand and retain old customers. Although you may not be able to invest in a customer relations team yet, however, you need to ensure that you … Read More..

Archives

Categories